Tre spændende værksteder til Cura-konferencen

Alle brikkerne er ved at falde på plads, og vi glæder os til 1½ spændende dag med et supergodt program til Cura-konferencen den 12. og 13. september i Aarhus.
Det bliver en blanding af oplæg for alle og mulighed for at gå ud i grupper og fordybe sig i et mindre emne. Og så er der selvfølgelig masser af tid til at mingle og netværke.
Vi kan nu løfte sløret for tre af de værksteder, som du kan deltage i på Cura-konferencen den 12. og 13. september.

Borgernes øgede behov for selvbetjeningsløsninger
Mange kommuner oplever, at borgerne efterlyser mulighed for selvbetjeningsløsninger, så de i højere grad selv kan planlægge aftalerne og kommunikere med kommunerne, når det passer borgerne.
Aalborg Kommune har taget Cura Dialog i brug og har allerede gjort sig en del erfaringer med denne service til borgerne, som Anne Birk fra Aalborg Kommune vil fortælle om sammen med Christina Zakrisson, Product Manager i Systematic.

Nationale tiltag på vej
Brian Mandal Fisker fortæller om de nationale tiltag, der ligger i den nærmeste fremtid, og hvordan de påvirker Columna Cura.

Forenkling af FSIII – hvordan tænkes det ind i Cura
KOMBIT er i gang med et forenklingsprojekt vedrørende FSIII. Forenklingen består af metodeændringer, såsom ændring af begreber, og at noget går fra at være obligatorisk til ikke-obligatorisk, samt Oprydning i tilstande og generelle oplysninger. KOMBIT havde foreslået ændringer til funktionsevnetilstande i april 2023 men blev af Beslutningsforum bedt om flere forenklinger inden sommerferien 2023.
Birgit Bækmann Jeppesen, domæneekspert ved Systematic, tidligere sygeplejerske og Master i IT med mange års erfaring med bl.a. FSIII (både fra kommune-implementeringssiden og fra Cura-siden) og Product Owner Martin Pekruhn, som har arbejdet i 12 år med EOJ-løsninger, vil se på forenklingens konsekvenser for Cura og kommuners implementering.

I alt kommer der otte værksteder, som vi afslører i den kommende tid.
Læs mere om alt det praktiske og tilmeld dig her