Release 40 – bookning og servicebrevswebinarer

Vi har nu åbnet for bookning af tider til release 40. Du finder vores booking-modul på denne side på Curaudrulning: https://curaudrulning.dk/book-opgradering/ 

Husk at booke for alle miljøer! 

Vi håber, at alle vil få booket inden den 30. juni. Kunder, der ikke har booket en tid eller kontaktet os senest denne dato, bliver tildelt en tid af Systematic og modtager dato og tidspunkt på mail. 

Servicebrev 

Servicebrevet kommer senest den 27. juni, og du kan allerede nu melde dig til Servicebrevswebinarerne på vores kursusside.

Brug for hjælp til bookning? 

Er du i tvivl om, hvordan vores bookning af tider til opgradering virker, kan du læse mere herunder:  

I den første dropdown vælger du dit kundenavn. I næste dropdown kan du nu se en liste med jeres miljøer. Hvert af disse skal udfyldes ét ad gangen. Husk, at alle miljøer på listen skal bookes.   
På næste side skal vi have dine kontaktinformationer og information om, du vil have filer inden opgraderingen. 

Bekræftelsesmails 

Umiddelbart efter hver bookning får du en bekræftelsesmail fra bookingsystemet på, at du har booket tiden korrekt. Mailen kan desværre lande i din spamfolder, har vi erfaret. 
Senere får du også de mails, som du er vant til i forbindelse med opgradering, herunder også en service request i Cherwell med sagsnummer og oversigt over dine bookinger på tværs af miljøer. Hav gerne lidt tålmodighed omkring disse mails, da vi opretter og udsender dem samlet, når alle har booket.  
 
Har du problemer med selve bookningen, eller mangler du den første bekræftelsesmail, kan du række ud til scn@systematic.com