Cura Social udvides med medicinsk lagerstyring

Vi oplever en stor efterspørgsel på understøttelse af lagerstyring på misbrugsområdet. Derfor har vi set på, hvordan det kan løses og har præsenteret vores bud på løsning for udvalgte kommuner.
De er heldigvis vendt tilbage med positiv feedback – faktisk var deres respons: ’Det kan kun gå for langsomt med at få det i drift’.

Løsningen omfatter 1) lagerstyring på web

og
2) effektuering fra lager direkte fra FMK på app.

Enkelte kommuner har også efterspurgt ’holdstyring’ af, hvornår borgeren skal komme ind og have medicinen udleveret samt print af labels for flere borgere på en gang på baggrund af udleveringsmønster. Disse elementer er ikke indeholdt i den første løsning.

Økonomi
Efter sommerferien lægger vi en kort løsningsbeskrivelse ud og åbner derefter op for tilslutning. Prisen bliver 4 kr. pr. borger i etablering og 1 kr. pr. borger årligt i support, vedligehold og drift. Vi begynder udviklingen, når vi har en tilslutning svarende til 450.000 borgere, hvorfor releasetidspunkt endnu er ukendt. Forventet release vil være release 46.

Kontakt
Send i første omgang gerne Brian Fisker en mail på bfi@systematic.com, hvis I er interesseret i yderligere dialog om løsningen