Håndtering af hold i Cura

KOMBIT har i forbindelse med deres webinar om deling af data til de Fælleskommunale Indekser for Cura-kunder angivet en vejledning til håndtering af hold i Cura. Vi har efterfølgende modtaget flere henvendelser fra jer kommuner, da flere af jer er usikre på, hvordan I skal forholde jer til dette, samt hvordan I laver en korrekt mapning af “blandet hold” (fx (§86 og §140). 

På baggrund af henvendelserne er vi, Systematic og KOMBIT, blevet enige om en mindre rettelse til integrationen samt at udvide FK-klassifikationerne, I kan mappe lokale ydelser og hold til. Opdateringen er ved at blive aftalt og planlagt mellem KOMBIT og Systematic, da opdateringen kræver en ændring fra begge parter.

Vi arbejder på, at opdateringerne bliver leveret på en tidlig patch til release 43 efter sommerferien.

Derfor anbefaler vi, at I venter med at dele de sagstyper, som hold er knyttet op på. Dette gør I ved at undlade at sætte KLE-nummer på sagstypen i Valglistemapningen ”KLE-koder til sagstyper”.

Hvis I allerede deler sagstyper for hold, behøver I ikke foretage jer noget nu og kan efter opdateringen vurdere mulighederne.

Kort sagt: Vi anbefaler, at I holder en velfortjent sommerferie. Efter sommerferien melder vi (Systematic og KOMBIT) ud, hvad ændringerne indebærer, hvornår de leveres, og hvordan I skal forholde jer i forhold til deling af hold til de Fælleskommunale Indekser.