Håndtering af hold i Cura – opdatering til indberetning til de fælleskommunale indekser

Før sommerferien sendte vi en nyhed ud om ændringer til indberetningen af hold i Cura til Kombit Indekserne.

Vi har nu implementeret ændringer til indberetningen af hold og lokale ydelser til Indekserne efter aftale og afklaring med KOMBIT og KL.

I forbindelse med påbegyndelsen af deling af ydelser til de fælleskommunale indekser var det ikke muligt for jer at lave en meningsfuld mapning mellem hold i Cura og de alternative fælleskommunale koder.

KL og Kombit har på baggrund af forskellige kommuners input udvidet listen over alternative fælleskommunale koder, og denne er blevet opdateret på release 43.1 med fejlrettelsen ”Opdatering af alternative fælleskommunale koder”.  Det betyder blandt andet, at I nu kan foretage en mere differentieret mapning af både jeres lokalt opsatte ydelser og holdydelser.

For de kommuner, der har konfigureret FSIII ydelser på hold, vil selve ydelserne fra release 44 (med rettelsen ”Indberetning af hold med FSIII-ydelser til de Fælleskommunale Indekser”) blive indberettet som FSIII-ydelsen. Eftersom hold kan indeholde flere ydelser, vil indberetningen ske på nærmeste FSIII-fællesnævner i kode-hierarkiet. Se video og slides på Curalearning.