Ny serviceydelse: Releasestøtte

Flere af jer har efterspurgt hjælp/støtte til at konfigurere Cura efter en opgradering, og flere har også fortalt at I er ”bagud” med at få konfigureret fra sidste release.

Release 32 er på trapperne, og her introducerer vi endnu flere nye funktioner, som kræver konfiguration inden ibrugtagningen. Det drejer sig bl.a. om billedunderstøttelse i observationer, takstniveau på ydelser, afsendelse af breve direkte fra booking, opslagstavle på app og meget mere.

Med Releasestøtte tilbyder vi at hjælpe jer med at konfigurere releasen direkte i jeres system. I den forbindelse stiller vi vores viden tilrådighed og indgår i dialog med jer om hvordan releasens funktioner bedst understøtter jeres behov.

Releasestøtte tlibydes som abonnement, og I vil derfor kunne få hjælp, støtte og fysisk tilstedeværelse af Systematics implementeringskonsulent ved alle fremtidige releases.

Releasestøtte sikrer at jeres Cura-løsning altid er konfigureret og tilpasset til den nyeste release, og at I har mulighed for at indgå i dialog med Systematics implementeringskonsulent før ibrugtagningen af en ny funktionalitet.

Systematics implementeringskonsulent vil være fysisk tilstede til at hjælpe jer med konfiguration og anvendelse af Cura´s nye funktioner ved hver major release. Den første gang gennemgår vi jeres nuværende konfiguration, og ser om der er nogle funktioner i mangler at konfigurere. Her bruger vi tid på at sørge for at jeres  Cura-løsning kommer up-to-date.

Du kan læse mere om Releasestøtte i vores præsentation eller på vores webshop eller ved henvendelse til projektleder/servicemanager i Systematic.