Dynamic Template-problem ved opdatering

I forbindelse med opgraderingen til release 35 oplever nogle brugere problemer med at bruge Dynamic Template.

Problemet opstår, hvis en eller flere brugere har været logget ind i Dynamic Template, mens der er blevet opgraderet til release 35 – eller op til 9 timer før opgraderingen. Når de logger ind, bliver de tildelt en token, der identificerer dem som release 34-brugere. Denne token er gyldig i 9 timer.

Men når de stadig er logget ind, men nu befinder sig på release 35, vil systemet identificere dem som release 34-brugere og ikke give dem adgang til Dynamic Template.

Brugere, der er logget ind efter opgraderingen, oplever ikke dette problem.

Men der er følgende løsning på problemet:

Workaround:

1. Luk alle Word-dokumenter

2. Log af Cura

3. Fjern alle filer som “ColumnaCuraLocalCache_{username}.txt” i mappen C:\Users\<bruger>\AppData\Roaming\dania software\config

Ændring af API-version

Vær også opmærksom på det følgende, som vi sender ud sammen med opgraderings-infomailen:

For at sikre, at Dynamic Template er kompatibel med Cura R35, er det nødvendigt at ændre API-version i Dynamic Template.
Dette kan gøres allerede inden opgraderingen således, at der ikke opleves problemer med afsendelse af breve efter opgraderingen. For at ændre API-versionen skal følgende gøres: Navigér til …/dynamictemplate/XML og åben “ColumnaCuraConfig.xml”. Heri rettes noden APIVersion til følgende: “<ApiVersion>35.0</ApiVersion>”.