Status på Samlet patientoverblik – fælles stamkort

Der er brugergrænsefladeændringer i forbindelse med Samlet Patientoverblik i release 35, som gør Cura klar til integrationen. Selve integrationen leveres i release 36.
Kommunerne skal selv konfigurere adgangen til brugergrænsefladen – se hvordan i Servicebrevet for release 35 og hjælpeguiden på Curaudrulning. Hjælpeguiden udvides løbende.


Hvad?

Borgerens Stamdata bliver nu fælles og deles med andre sundhedsorganisationer (eksempelvis hospitaler, læger) og borgeren selv. Borgeren selv kan fremover redigere sine stamdata på Sundhed.dk, mens de andre Sundhedsorganisationer kan det i de respektive fagsystemer.
Derfor skal stamdata i Cura tilrettes, så de overholder de regler, der er opsat af Sundhedsdatastyrelsen, og således de kan deles med andre sundhedsorganisationer og borgeren selv. Også aftaler og indsatser vil senere kunne deles, således der etableres et fælles overblik over borgerens aftaler og indsatser.

Læs mere

Du finder mere om Samlet patientoverblik i release noten og i en ny hjælpeguide, som ligger på Curaudrulning under 2. Konfiguration / 2. Ekstra vejledninger.