Webinar vedrørende Tidlig Opsporing og Triage-løsning med justeringer

I samarbejde med DSD har Systematic over de sidste par måneder gennemgået Cura Tidlig Opsporing-løsningen, som den er i dag, og det koncept for en Triage-løsning som er præsenteret på et tidligere webinar.

Vi har udarbejdet et løsningsoplæg, der inkluderer justeringer på både Tidlig Opsporing og Triage-løsningen, og det vil vi gerne præsentere for jer på et webinar den 3. og den 6. december (henholdsvis klokken 10-12 og 12-14).

Hvis I overvejer at tilkøbe funktionalitet til at arbejde struktureret med Tidlig Opsporing og Triage som en del af det daglige arbejde i Cura, så tilmeld jer dette webinar for at høre nærmere

Der er allerede udsendt invitation til projektledere i alle Cura-kommuner, hvorfra tilmelding kan ske direkte.

Ellers er du velkommen til at kontakte rikke.terp@systematic.com for at få tilsendt mail med invitation og yderligere information

Webinaret optages, og vi lægger efterfølgende en videogennemgang ud på Cura Udrulning.
 

Bemærk: Løsningen der præsenteres på webinaret kan ved tilstrækkelig tilslutning udvikles til release 38 (ultimo 2022). For at dette videreudviklingsforslag kan realiseres, er det dog afgørende, at der kan opnås tilslutning til løsningen fra en bred række af jer kunder senest den 14. januar 2022.

Formålet med webinaret er at delagtiggøre jer i forslagets løsningsmæssige indhold med efterfølgende afdækning af muligheden for en bredere samfinansiering og dermed realisering af løsningsforslaget.