Ny Cura BI-release

I denne uge er der rullet der en ny Cura BI-release ud. Den indeholder specifikke valideringsrapporter til DST samt opdaterede logikker og standardrapporter.

Temaet for release 10 er validering af data til Danmarks Statistik. Dette har været et ønske gennem en længere periode, og der er derfor til denne release brugt meget tid på afklaring og udvikling af disse specifikke rapporter til validering. I releasen er der ligeledes lavet ændringer i eksisterende logikker samt opdatering af standardrapporter.
I release noten til Cura BI release 10, som ligger på Curaudrulning.dk, kan du læse mere om de nye Targit-standardrapporter.

Danmarks Statistik valideringsrapporter

Validering af data til DST er ofte en krævende opgave. Derfor har Cura BI fokuseret på at udvikle specifikke og målrettede rapporter til validering af Danmarks Statistikrapporter til ældreområdet. Data indberettes automatisk fra Cura til DST, og med valideringsrapporterne er det nu muligt at skabe et overblik over, hvad der er blevet indberettet.

Valideringsrapporterne er sat simpelt op, så de minder mest muligt om rapporterne fra Danmarks Statistik, idet formålet har været at gøre valideringsopgaven så overskuelig som muligt.

Targit-standardrapporter og mappestruktur

Desuden indeholder release 10 en opdatering af standardrapporter til Omsorg og Social. Rapporterne har fået et visuelt løft, som gerne skal skabe et bedre overblik og brugerinteraktion. I samme ombæring er indholdet i en række rapporter ligeledes redigeret og tilrettet, så de bedre afspejler mulighederne i Cura data.

Releasen bringer samtidig en opdateret mappestruktur for Cura BI standardrapporter, og oplæg til struktur til kundens egne rapporter. Helt overordnet tilstræbes at holde Cura BI standardrapporter adskilt fra kundens egne Cura BI rapporter for at modvirke, at rapporter kan blive overskrevet eller slettet ved en fejl.

Både Danmarks Statistik valideringsrapporter og opdaterede standardrapporter vil være tilgængelige på jeres Targit-klient efter release den 10. februar, hvis jeres Targit-server er hostet af Systematic.

Er I selv host af jeres Targit-server, bliver rapporterne sendt til jer på mail. Kontakte endelig jeres kontaktperson ved Cura BI, hvis de ikke kommer frem.

Betydning for eksisterende rapporter

Release 10 indeholder også rettelser til eksisterende forretningslogikker, hvor I især skal være opmærksom på ændring i ’aftalestatus  og aflysnings- og afvigelsesårsager’ samt ændring i ’organisationen for disponerede og leverede aftaler’. Dette har været diskuteret på erfa-møde sidste år, og den ændrede logik er sket på baggrund af beslutninger truffet i den åben arbejdsgruppe og distribueret rundt til alle sidste år.

Dette kan have betydning for jeres eksisterende rapporter, så det anbefales derfor, at I læser hele release noten.  Vi henviser også til den brugervendte dokumentation på Curaudrulning.dk, hvor DST-rapporterne er yderligere beskrevet såvel som det øvrige indhold i releasen.