Understøttelse af depot med Samsung Knox Capture

Understøttelse af depot med Samsung Knox Capture

I slutningen af 2021 blev Cura udvidet med understøttelse af Samsungs app Knox Capture på hjælpemiddelområdet. Med Knox Capture kan I bruge scannerfunktionaliteten på udvalgte Samsung-enheder som eksempelvis enheden Samsung Xcover til at scanne stregkoder i Hjælpemiddel-appen.

Indtil nu har vi kun haft fuld scanner-understøttelse på Hjælpemiddel-appen på udvalgte Pointmobile-telefoner. Samsung-løsningen gør det mere tilgængeligt at benytte Hjælpemiddel-appen for en række andre brugergrupper. Det kan især være interessant for brugere med personlige enheder, hvor der ikke er brug for ekstra holdbarhed, dockingstation m.m.

Vi lagde informationen ud i release noten under release 34.8, men nyheden gik lidt under radaren, og vi kan høre, at der er mange kommuner, der ikke har fået nyheden. Derfor gentager vi den her.

Du kan læse mere i vejledningen ’Konfigurering af Samsung Knox Capture’, som du finder på Curaudrulning under punkt 3. Teknisk dokumentation / 1. Teknisk dokumentation – under punktet Installation.

Samsung Knox Capture er en virksomhedsapp, og alle funktioner er tilgængelige ved køb af en prøveversion eller kommerciel licens.

Læs mere om Samsung Know Capture:

https://www.samsungknox.com/en/solutions/it-solutions/knox-capture

https://www.samsungknox.com/en/knox-platform/supported-devices/knoxcapture

Du er også velkommen til at tage direkte kontakt til Samsung:

Jesper Madsen
j.madsen@partner.samsung.com

+45 29 11 02 79