Webinar 26/4: NSIS/NemLogin3 og Cura i fremtiden

Der bliver talt en del ude i kommunerne omkring emner som NSIS (National Standard for Identiteters Sikringsniveauer), NemLogin3 og MitID. Der er samlet set tale om nogle ganske betydelige nationale krav til offentlige systemers it-sikkerhed, og dette er selvfølgeligt også noget, der skal implementeres på Cura på et tidspunkt.
Selvom de endelige tidsplaner for den nationale infrastruktur endnu ikke er helt på plads, er det vigtigt, at alle kommuner forbereder sig på, hvilken strategi man vil følge for at leve op til de nationale krav, når de implementeres i praksis.

For borgere, der logger ind i Cura Dialog sker overgangen til NemLogin3 ganske snart med en patch til Cura, der opgraderer borgeradgangen til den nye version.
For medarbejdere, der logger ind i Cura, skal der også ske et skifte, selvom tidshorisonten her er lidt længere. Der kan der være flere veje til få verificeret medarbejderne med tilstrækkelig stor sikkerhed i henhold til de nye krav.

Derfor vil vi gerne i dialog med jer i kommunerne om disse, så vi kan høre de ønsker, I må have med jeres strategier, samt diskutere hvordan det kan løses rent teknisk.

Vi vil gerne invitere systemadministratorer og alle med interesse for kommunens IT-sikkerhed til et webinar, hvor vi kommer omkring følgende emner:

  • Baggrund: NemLogin3/NSIS/MitID
  • Nationale krav til jer: Dialog om hvad der rører sig, hvad bliver I mødt med af krav. Hvad er jeres planer p.t.
  • Løsninger i Cura – hvilke muligheder bliver der
    • Trin 1: NSIS-sikret adgang til NSP-services (FMK, Fælles Stamkort m.m.)
    • Trin 2: NSIS-sikret adgang til Cura

Tid og sted:

Webinaret foregår via Teams tirsdag den 26. april klokken 14-16

Sådan melder du dig til webinaret

Send en mail med navn og mail-adresse på alle deltagere til Simon Bo Larsen på sbl@systematic.com.