Aktivering eller deaktivering af dybdelinks fra Columna Cura til Medicin.dk

Nu  kan I selv bestemme, om der skal dybdelinkes fra Columna Cura til Medicin.dk eller kun til forsiden af Medicin.dk.

I release 39 udvikler vi konfiguration af links til Medicin.dk (du kan læse mere i release noten senere under CURAROAD-220064), som giver jer mulighed for at bestille Systematic til at konfigurere, om Columna Cura skal linke dybt til Medicin.dk eller ikke. Det kræver en aftale for den enkelte kommune med Medicin.dk at kunne bruge dybdelinksene.

Et dybdelink betyder, at du med et klik på et lægemiddel i borgerens medicinliste kommer direkte til information om lægemidlet i medicin.dk. Er dybdelink ikke konfigureret, vil linket ende på forsiden af Medicin.dk, og brugeren skal herfra selv indtaste præparatnavnet.

Aktivering

Hvis I ønsker at få en aktivering eller deaktivering af dybdelinks til Medicin.dk, kan I bede om at få dette gjort i en service request til Systematic uden beregning frem til den 31/12-22.  

Fra den 1/1-23 vil en aktivering eller deaktivering af dybdelinks til Medicin.dk i Cura blive behandlet som en betalbart service request, som afregnes mellem Systematic og den enkelte kommune.

Før Systematic kan aktivere dybdelink til Medicin.dk, skal vi have en bekræftende tilbagemelding fra den enkelte kommune på, at kommunen har en aftale med Medicin.dk.

Systematic er ikke forpligtiget til at kontrollere, hvorvidt den enkelte kommune faktisk har indgået en aftale med Medicin.dk, eksempelvis ved henvendelse til Medicin.dk.

Du kan læse mere om betingelserne for brugen af dybdelinks til Medicin.dk på deres hjemmeside.