En kort vejledning i anvendelsen af ”Ingen tid til hovedleverandør”

Vi kan forstå, at der er flere, der har svært ved at gennemskue ændringen i forbindelse med CURA-24789 på release 37.2. Derfor får I denne vejledning, som forhåbentlig kaster lys over sagen.

Arbejdsgang

Når I opretter en ydelse med tidsfordeling, skal alle leverandører, der skal have en andel af omfanget være i listen af fordelinger. Dette har hele tiden været arbejdsgangen i Cura for, at ydelsen ikke kommer dobbelt ind i CuraPlan med samme tid på hver leverandør. Det er blevet anbefalet altid at oprette hovedleverandør, hvis der blev fordelt med minimum 1 minut, da det ikke har været muligt at fordele 0 min til hovedleverandør.
Lige nu arbejder CuraPlan på højtryk for at sørge for, at de ikke viser en linje for hovedleverandøren, når krydset er sat, men indtil denne rettelse er med, vil hovedleverandøren overføres til CuraPlan, men med en tom tidsangivelse.

Eksempel:

Hvis jeg opretter en Vejledningsydelse, hvor en del skal leveres af organisationen Carehome, og en anden af Carehome2, så opretter jeg ydelsen og sætter en af de to som hovedleverandør:

I eksemplet har jeg valgt Carehome som hovedleverandør.

Så begynder jeg at fordele tiden:

Først tilføjer jeg det omfang, Carehome skal stå for:

og derefter det som Carehome2 skal stå for:

Hvis jeg folder de to fordelingslinjer sammen, så det er nemmere at se det hele på en gang:

En ydelse, hvor der udelukkende er tid på hovedleverandør (altså uden fordeling) har slet ikke muligheden for at sætte hak i ”Hovedleverandør tildeles ikke tid”:

Dette gælder også, når der på ydelsen oprettes en fremtidig ændring:

Håber denne vejledning hjælper med at løse jeres udfordringer med fordelingen.