Omlægning af integrationsserver til multitenant-setup

Vi har tidligere meldt ud, at vi ville flytte Curas integrationsserver til et multitenant-setup, der bliver delt af kunderne på samme måde som FHIR-serveren og webserveren. Vi beklager, at flytningen ikke kom til at ske tidligere, som vi egentlig havde varslet. Men vi har brugt sommeren til at kvalitetssikre og stabilisere løsningen. 5 kunder har testet setup’et uden at opleve fejl eller problemer overhovedet.

Flytningen til det nye setup foregår fra uge 36 og til og med uge 41, som planen ser ud nu. Hver kunde får besked dagen inden, flytningen påbegyndes, på selve dagen og en besked igen, når flytningen er gennemført via mail.

Vi vil undervejs vurdere, om vores skøn af, hvor mange kunder vi kan flytte ad gangen, holder og eventuelt justere planen. Alle kunder skal gerne være flyttet, inden vi begynder på opdateringen til release 38.

Moderne platform

Det er en moderne platform med en ny infrastruktur, og med skiftet til multitenancy minimeres fejl, som opstår som følge af forskelle i integrationsopsætning fra den ene kunde til den anden. Det bliver desuden hurtigere at opgradere og at foretage fejlrettelser, da Systematic kun skal rette integrationerne ét sted.

Efter omlægningen er der stadig adskillelse af data for hver kunde, og derfor betyder skiftet ikke noget i praksis i forhold til brugen af Cura eller konfiguration af integrationerne.

Berørte integrationer

Under flytningen er der en kort periode, hvor flere Cura-integrationer ikke er fuldt aktiverede. Periodens varighed formodes at være under 30 minutter.

De berørte integrationer kan ses i skemaet herunder. Flere af de berørte integrationer har kørselsintervaller på mere end 30 minutter, og der vil derfor ikke opleves forsinkelse. Når vi er færdige med flytningen, aktiveres integrationerne fuldt, og de integrationer, som har kørsel på mindre end 30 minutter, begynder at indhente data. Eksempelvis vil MedCom-integrationen begynde at sende og modtage data. Antal beskeder, der skal modtages og sendes, har betydning for, hvornår al data er hentet. Det vil formodentlig ikke tage længere end et par minutter.

Denne info gælder ikke Aarhus og København.