Book selv tid til opgradering

Til release 38 introducerer vi et nyt bookingsystem, hvor I selv kan booke tider til opgradering af jeres forskellige miljøer.

Systemet gør, at I i ro og mag kan få overblik over, hvilke dage I vil opgradere til en ny release og selv booke tider. I skal booke en tid til hvert af jeres miljøer ét miljø ad gangen.

Bookingsystemet giver også mulighed for at aftale en tid, hvor vi kontakter jer, hvis det af en eller anden grund ikke er muligt for jer at vælge en tid selv.

Mandag den 12. september modtager I en invitation til vores nye bookingsystem til bookning af tider til opgradering af release 38. Heri er der også en lille vejledning til, hvordan I bruger bookingsystemet.  

Vi vil sætte en deadline for, hvornår I skal have booket en tid eller lavet en aftale med Systematic på anden vis. Hvis vi ikke har hørt fra jer, og der ikke er blevet booket en tid, vil vi efter deadline tildele jer en tid.

Vi håber, at I tager godt imod denne måde at aftale deployment på. I vil undervejs modtage de mails, som I er vant til.

Ris og ros

Vi håber også på jeres forståelse for, at vi prøver dette setup af for første gang, og selvom vi synes, at vi har forsøgt at tænke på alle scenerier og sætte os i jeres kontorstole, så kan der godt være noget, der ikke lige spiller eller hoster lidt.
Men så er I velkomne til at komme med jeres ris (og selvfølgelig også ros) på scn@systematic.com, så vi kan rette systemet til om muligt.