Book tid til opgradering til release 39

Vi har nu åbnet for bookningen, så du kan booke tider til opgradering til release 39.

Det foregår på samme måde som sidst på https://curaudrulning.dk/book-opgradering/.

I den første dropdown vælger du dit eget kundenavn. I næste dropdown kan du nu se dine muligheder i form af en liste med hvert af jeres miljøer. Hvert af disse skal udfyldes ét ad gangen. Husk, at alle miljøer på listen skal bookes.  
På næste side skal vi bare have dine kontaktinformationer og information om, du vil have filer inden opgraderingen.

Du skal booke tid inden den 1. februar 2023. Kunder, der ikke har booket en tid eller kontaktet os senest den 1. februar 2023, bliver tildelt en tid af Systematic og modtager en bekræftelse på denne på mail.

Bekræftelsesmails

Umiddelbart efter hver bookning får du en bekræftelsesmail fra bookingsystemet på, at du har booket tiden korrekt. Mailen kan desværre lande i din spamfolder, har vi erfaret.
Senere får du også de mails, som du er vant til i forbindelse med opgradering, herunder også en service request med sagsnummer og oversigt over dine bookinger på tværs af miljøer. Hav gerne lidt tålmodighed omkring disse mails, da vi opretter og udsender dem samlet, når alle har booket. 

Har du problemer med selve bookningen, eller mangler du den første bekræftelsesmail, kan du række ud til scn@systematic.com.