Webinar om Arkivering af Cura-data

Flere af Cura-kommunerne har nu været i drift i så lang tid, at det er på tide at overveje de forpligtelser, som en kommune bliver mødt med i Arkivloven og beslægtede tekster, som siger, at bevaringsværdige data skal afleveres til fremtiden igennem et offentligt arkiv.

Cura tilbyder derfor et arkiveringskoncept, som sikrer, at kommunen kan efterleve disse lovtekster. Konceptet er blevet udviklet i samarbejde med Københavns Kommune og Rigsarkivet, hvor Curas første arkiveringsprojekt lige nu er i færd med at foretage de første prøvekørsler af arkiveringen.

Vi har tidligere udsendt lidt kort info om dette, og på webinaret vil vi folde dette mere ud og fortælle om de forskellige elementer i løsningen og arkiveringsprocessen.
Vil du læse mere om Arkivering, kan du læse løsningsbeskrivelsen FRS0308 Aflevering til Rigsarkivet og stadsarkiver og produktarket Arkivering af Columna Cura på Curaudrulning.

Kom frisk, webinaret starter d. 6. februar kl. 13. En optagelse af webinaret vil derefter blive lagt på Curalearning, hvis du ikke har tid til at lytte med live.

Tilmeld dig her