Forbedringer af Curas brugergrænseflade

Vi er i gang med en række forbedringer af Curas brugergrænseflade, hvor vi ensretter og optimerer vores brugergrænseflade-komponenter. Ændringerne kommer løbende hen over de kommende releases.

Informationen om forbedringerne kommer også løbende – både som nyheder og i release noten. Så hvis du synes, at noget ser anderledes ud, kan du se det i release noten. Vi forsøger at give alle ændringerne titlen ”Optimering af Curas brugergrænseflade”.

Generelt bliver din oplevelse af Cura hurtigere af, at vi har forbedret hastighed og performance i brugergrænsefladen.

Eksempler

Mens nogle af ændringerne foregår bagved i maskinrummet eller handler om at flytte få pixels, vil andre være synlige for brugerne på brugergrænsefladen. Det kan eksempelvis være ændringer af valg fra lister, hvor vi tilpasser fladen, så det altid ser ens ud, og at funktionaliteten er ens.

Et andet eksempel er denne:
Der er foretaget mindre visuelle ændringer på brugeroverblikket og borgeroverblikket, som eksempelvis farvejustering af sorteringsikoner på diverse kort og opdatering af menuen, der kommer frem ved klik på det blå plus nederst i højre hjørne. Denne ændring til Android kommer med release 39 med id CURA-59551.

Og denne:
CURA-71430 handler om en række mindre ændringer i brugergrænsefladen på de to lister ‘Venteliste bolig og plads’ og ‘Ledige boliger og pladser’. Den kommer med release 40, og du kan læse meget mere og se billeder i release noten.

Vi håber, at I vil synes om disse forbedringer, og at I vil tjekke release noten, hvis I synes, at noget ser anderledes ud, inden I eventuelt fejlmelder det.