Kan AI-baserede værktøjer revolutionere Cura – og hvor mange opkald kan Axon spare?

Vi hører mere og mere om AI, men hvordan kan det bruges i det daglige arbejde med Columna Cura? Og hvad har det haft af betydning for Herning Kommune, at sundhedspersonalet har fået adgang til regionens patientjournaler i realtid?

Det er to af de emner, du kan høre meget mere om på Cura-konferencen den 12. og 13. september.

Når den gode kollega hedder AI

Personale i kommunerne bruger i dag en stor del af deres arbejdsdag på administrativt arbejde. Hvordan kan nye AI-baserede digitale værktøjer skabe den forandring, der er hårdt brug for og efterspurgt. Teknologien kan være med til at gøre den gode kollega endnu bedre ved at øge kvalitet og effektivitet af dokumentation samt frigive tid og skabe bedre overblik over journaldata.

Styrken ved kommunal adgang til hospitalsjournaler i realtid

Kom og hør om erfaringerne og gevinster fra Columna Axon-projektet, som kører hos Herning Kommune og Region Midtjylland. Her har kommunens sundhedspersonale adgang til regionens elektronisk patientjournal i realtid.

I projektet er der foretaget før- og eftermålinger, hvilket giver et rigtig godt indblik i gevinsterne ved løsningen. For nogle roller i kommunen har de reduceret opkald til hospitalet med 80% ved at have direkte adgang til regionens elektronisk patientjournal i realtid.

Herning Kommune kommer og fortæller om projektet sammen med Claus Kjærgaard Andersen, Product Manager ved Systematic.

Om konferencen

Konferencen foregår hos Systematic på Søren Frichs Vej 39, 8000 Aarhus C den 12. og 13. september. Der er mulighed for overnatning og morgenmad på Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C. Systematic er vært for en tre retters middag samme sted. 

Læs mere om konferencen og tilmeld dig inden den 19. juni.