Cura udvides med et Børn og Unge-modul

Systematic har besluttet at udvide Columna Cura-suiten med et nyt Børn og Unge-modul, Cura Børn og Unge, som favner både myndigheds- og udføreropgaven relateret til arbejdet med udsatte børn og unge.  

Med den kommende Barnets Lov styrkes børns rettigheder på en række punkter, som især skal hjælpe børn og unge i udsatte positioner.  

Det kommer til at betyde forandringer for sagsbehandlingen, tilbuddene til børn og unge, samarbejdet på tværs mellem myndighed, udfører og almenområdet og for ledelserne på børne- og ungeområdet.  

 – Fordelen ved det nye modul er, at du får både myndighed og udfører på Børn- og ungeområdet i samme løsning samtidig med, at det gør overgangen fra ung til voksen nemmere, da det hele foregår indenfor Cura, siger Brian Fisker, Vice President, Business Development.  

Løsningen tager udgangspunkt i ICS-metoden og designes i forhold til de nye skabeloner, som indføres sammen med Barnets lov. Dermed kan vi tilbyde kommunerne en løsning, der er tilpasset den nyeste lovgivning og er forberedt til, at Fællesfaglige begreber (FFB) til Børn og unge kan implementeres.  

Sønderborg Kommune, som er den næste kommune til at overgå til Cura, er udviklingspartner på modulet, da deres ambitioner om en sammenhængende løsning, der sikrer overgangen fra ung til voksen, harmonerer perfekt med Systematics vision for Cura Børn og Unge.  

 – Mange af vores kunder har savnet muligheden for, at deres Børn og Unge-løsning er én samlet løsning, hvor både myndighed og udfører er samlet og derved kan opnå et tættere og mere effektivt samarbejde. Vi er glade for at kunne præsentere en sådan løsning, som kan spare tid for sagsbehandlerne og øge samarbejdet med udførerne, siger Heidi Pedersen, Vice President, Cura. 

Cura Børn og Unge planlægges frigivet inden sommeren 2024.

Er du interesseret i et smugkik på det kommende Børn og unge-modul, viser Lead Implementation Consultant Thomas Søndberg den første del af løsningen på Cura-konferencen den 12. og 13. september. Læs mere om Cura-konferencen.