Status på ændringsønsker og nyt webinar

Tak til jer der deltog på seneste ændringsønskewebinar for jeres aktive deltagelse, og tak fordi I havde taget jer tid til at svare på vores spørgsmål forud for webinaret.
Vi har analyseret jeres svar og overvejet jeres tilbagemeldinger under webinaret, og vi har nu besluttet os for at gøre flere ting:

1. De igangværende ændringsønsker
Da der har været lidt bevægelse på et par af de igangværende ændringsønsker, som I fik præsenteret på det første webinar, lader vi disse leve videre lidt endnu. Ændringsønsket ’Borgernavn på observation’ er fuldt finansieret.
De øvrige ændringsønsker ligger på Curaudrulning i dokumentet ’Økonomi – ændringsønsker til samfinansiering’ under 6. Generelt / 2. Ændringsønsker. Dokumentet opdateres snarest, så du kan se, hvor langt vi er i forhold til finansiering.

2. Barometermåling af en række ændringsønsker
Vi har med baggrund i de mange indmeldte ændringsønsker lavet en liste over kandidater, vi tror, at flere kommuner kunne være interesseret i. Vi vil derfor indkalde til et kort ændringsønske-webinar, hvor vi ganske kort viser jer listen over disse. Vi har ikke behandlet disse grundigt, men vi har vurdereret, hvor de ligger prismæssigt. Vi vil efterfølgende foretage en barometermåling af, hvilke af disse der er størst tilslutning til fra jer. Dette bliver en anonym måling (og den vil ikke være juridisk bindende), hvor kun vi kan se, hvem der har stemt på hvilke ændringsønsker. Vi vil derefter behandle de 2-3 ændringsønsker, som har fået flest stemmer og se, om det kan lykkes at samle nok kommuner til at finansiere dem.

3. Strategisk udviklingsforum
Èn af udfordringerne i forhold til at få skabt finansielt råderum til ændringsønsker er de mange nationale tiltag. Vi har derfor besluttet os for, at vi vil etablere et Strategisk Udviklingsforum med nogle af jer for at sikre, at vi får truffet de bedste beslutninger lokalt og nationalt i forhold til de mange nationale tiltag. Vi vil gerne som leverandør være med til at påvirke, at der udvikles holdbare nationale løsninger, som kan implementeres i kommunerne. Vi har derfor brug for jeres input for at sikre, at vi er relevante og nøjagtige. Det Strategiske udviklingsforum forventes at mødes 2 gange om året. Der kommer mere information om dette.

4. Nyt webinar
Det næste der sker er, at I er inviteret til et ændringsønskewebinar den 21. september, hvor vi prøver modellen af med en barometermåling. Du kan tilmelde dig via vores kursusside.

Vi takker for jeres tålmodighed, og vi er sikre på, at vi sammen finder en løsning på, hvordan vi får leveret på de ønsker, som giver jer mest værdi.