Tag SEB-integrationen i brug i denne uge

Som I ved, er der deadline for overgangen til brug af OCES3-certifikater den 31 oktober 2023. Hos Systematic er vi godt i gang med at udskifte de sidste OCES2-certifikater til OCES3 for de forskellige integrationer.

Vi kan se, at flere af jer har taget SEB-integrationen i brug, mens andre ser ud til at være godt i gang med at teste med udvalgte brugere.

Vi har været i kontakt med Digitaliseringsstyrelsen, som har bekræftet, at de spærrer OCES2-certifikaterne efter den 31. oktober. Det betyder, at I mister adgang til de steder, hvor I bruger OCES2-certifikaterne så som FSK og FMK, hvis ikke I har taget SEB-integrationen i brug inden deadline.

Vi vil derfor på det kraftigste opfordre til, at I i denne uge tager SEB-integrationen i brug.

Se eventuelt vejledningen ’NSIS kommunikation – Overgang til OCES3 certifikater samt Aktivering af SEB loginflow til NSP’ på Curaudrulning / Ekstra vejledninger /mappen Andre vejledninger. Du er også velkommen til at tage fat i din Service Manager.

Derudover skal i være opmærksomme på jeres log-in procedure i Cura og de opgaver, der potentielt ligger der. Anvender I eksempelvis ADFS, har I en opgave i forhold til at opdatere opsætningen af metadata jævnfør den mail, vi sendte jer den 12. oktober med emnet: ‘VIGTIG: Opsætning af ADFS inden 31. 10. 2023’.