Gensending af ændringer efter nedbrud på NSP

Sundhedsdatastyrelsen meddelte os i går eftermiddag (tirsdag), at Samlet Patientoverblik havde et større nedbrud på NSP. Det var kun kortvarigt for Fælles Stamkort (FSK), men aftaledelingen er stadig nede. Det vil sige, at siden mandag formiddag kl. 10.37 er der ikke afleveret og opdateret aftaler. 

Sundhedsdatastyrelsen har givet Systematic en ret stor og kompleks opgave om at gensende alle ændringer siden kl. 10.37 mandag, når de er oppe at køre igen, og det gælder for både sygehuse og kommuner. Vi arbejder på at finde en løsning for at genindlæse ændringer i samarbejde med SDS, og vi vender tilbage, når vi ved mere om denne. 

Konsekvensen ved nedbruddet er, at hverken borgere eller sundhedspersonale kan regne med, at aftalerne, der findes på sundhed.dk er opdaterede siden mandag. De figurerer indtil videre som en read-only version hos NSP.

NSP forventer, at det er oppe at køre igen i løbet af formiddagen. Hold jer orienterede på deres side, da det er her, der kommer statusopdateringer fra NSP: https://status.nspop.dk/.