Genindberetning af data til Ældreområdet (og evt. l402)

Tilbage i slutningen af september lagde vi en nyhed ud angående planlægning af delvise reloads af data til DST-integrationen (se nyheden Genindberetning af data til ældreområdet – Curaudrulning).

Vi har siden forsøgt at køre den delvise reload, men har nu konstateret, at den nye funktionalitet for delvis reload ikke kan løse problemstillingen. Derfor bliver vi nødt til at køre fuld reload af data til integrationen.

For ikke at belaste serverne, igangsættes reloads løbende over november. Vi har aftalt med Danmarks Statistik, at vi holder dem løbende opdateret med status på reloads for alle kommuner, og så rækker Claus Østberg fra Danmarks Statistik direkte ud til jer, når det er muligt for jeres kommune at genindberette data fra 2023. I skal derfor ikke foretage jer noget, før han rækker ud.

Genindberetningen for hele 2023 gælder for følgende rapporter: L1.3, L1.4 og L2.3.

Derudover vil reload-perioden blokere jeres automatisk indberetning på alle andre leverancer, også L402 (socialområdet) og derfor kræve, at I skal genindberette alle rapporter fra oktober og eventuelt november, afhængig af hvornår Claus Østberg rækker ud.

Vi vurderer, at genindberetningen vil tage jer omkring en time.