Ændringer i CuraPlan-release noten

Vi har lagt CuraPlan release noten til release 41 op på Curaudrulning.
Der er ikke tale om ny funktionalitet, men den nye release er udelukkende for at sikre, at det hele er kompatibelt med release 41.

Med release 41 har vi samtidig startet en ny release note op. Fremover vil vi kun køre med én release note i et dokument for alle igangværende releases. Det er ofte, at en ny release henviser tilbage til en tidligere version, og det vil være nemmere at have dem alle i det samme dokument i stedet for, at I skal bladre tilbage og finde ud af, hvad der stod – eller at vi skal gentage tidligere information.
Så altså fremover vil alle versioner/releases komme i ét dokument, som vil blive lagt i den mappe, som den hører til på Curaudrulning. Så altså hvis release noten er blevet opdateret for release 41, vil den opdaterede release note ligge i mappen på release 41.

I vil derudover kunne se, at der er sket ændringer med versionsnumrene. De har nu fået et release-nummer efter versionsnummeret. Så den seneste hedder 2.31.13-R41. Det gør det lettere at blive klog på releasen.