Ændringsønskeworkshop – de næste skridt

I mandags havde vi besøg af 29 deltagere fra i alt 15 kommuner her hos Systematic til Ændringsønskeworkshoppen. Det var en fantastisk dag fyldt med god energi og engagement.

Deltagerne begyndte med lige under 300 ændringsønsker, som de fik grupperet og barberet ned til 43 ønsker. Ved at gruppere dem, er det faktisk hele 96 ændringsønsker, der er med i den pulje, der går videre til afstemning blandt jer alle.

De 43 ændringsønsker er nu kommet i et nyt regneark, som er sendt til en grov-estimering hos vores Product Owners. Når det er på plads, er vi klar til barometer-afstemningen. I får naturligvis besked, når vi er så langt. Vi satser på at kunne være klar med den inden længe.

Herefter begynder vi sammen med jer alle at sikre samfinansiering samtidig med, at det første prisoverslag bliver til en endelig pris.  Når finansieringen er på plads, starter udviklingen, og I vil naturligvis blive orienteret om, hvornår vi forventer at release de forskellige ændringsønsker.

Tak til de kommuner, der tog turen til Aarhus og tak for en helt fantastisk proces, der ovenikøbet varede kortere tid, end vi havde sat af. Vi håber, at det lykkes at bringe missionen helt i mål.