Spar klik med Cura Søg

I en periode har Systematic og enkelte kommuner testet en ny, hemmelig funktion i Cura – nemlig Cura Søg. Nu bliver funktionen tilgængelig i næste uge for alle med release 41.2 – eller så snart I kommer på release 41.

Cura Søg søger i Borger- og brugerkontekst på web. Den springer mellemsteps over og sparer dig derved adskillige klik i løbet af en arbejdsdag.

Torsdag den 14. december klokken 12.30 til 13.30 holder vi et webinar, hvor I kan se den nye funktion og se eksempler på, hvordan I kan bruge søge-funktionen. Tilmeld dig via vores kursusside.

Sådan bruger du Cura Søg

Når du ønsker at søge, trykker du på

Det blå felt, som du ser på billedet, kommer frem, og markøren står klar i feltet, så du kan begynde din indtastning.

Når du ønsker at afslutte søgningen og fjerne feltet, trykker du på ESC, krydset i hjørnet eller for enden af søgefeltet.

Vær opmærksom på, at i forbindelse med navigationssøgeord kan der være søgeresultater, som brugeren ikke kan klikke sig ind på på grund af manglende sikkerheds- eller brugerrolle. Der kan også være søgninger, som kan trække mange ressourcer og resultere i lidt længere responstider.

Vi har skrevet en lille vejledning med eksempler på, hvordan du kan søge i Cura. Den finder du på Curaudrulning under 2. Konfiguration / 2. Ekstra vejledninger / Mappen ‘Andre vejledninger’. Vi håber, at I synes om denne lille nye genvej.