Underskriv Serviceaftaler på Advis om Sygehusophold senest 1. februar

Columna Cura er klar til at modtage Advis om Sygehusophold, der erstatter sygehusadviserne XDIS20/Indlæggelsesadvis og XDIS17/Udskrivningsadvis.
Læs eventuelt mere i releasenoten for release 40 under Cura-66336 og Cura-66337.

Alle kommuner er omlagt til Beskedfordeleren, som er en forudsætning for at kunne modtage de nye Sygehusadviser.

Det er nødvendigt, at I underskriver Serviceaftalerne, for at Systematic kan komme videre med opsætningen, så I kan modtage de nye sygehusadviser, når regionerne begynder at sende dem i maj 2024. Læs eventuelt mere om udrulningen og tidsplanen hos MedCom.

Underskriv Serviceaftaler
Systematic har oprettet og sendt disse Serviceaftaler ud til jer alle – men vi mangler dog svar fra en håndfuld kommuner. I finder serviceaftalerne på Kombits Administrationsmodul.

I bedes sørge for at få underskrevet serviceaftalerne senest den 1. februar.

Hvis serviceaftalerne ikke er underskrevet af jer inden denne dato, kan vi ikke garantere, at vi kan nå at omlægge Cura inden maj 2024, hvor de første regioner begynder at sende de nye sygehusadviser.

Test
Systematic afholder løbende statusmøder med KOMBIT og MedCom. Der er planlagt en test med Kombit og MedCom indenfor de næste 14 dage. Testen skal blandt andet vise om Beskedfordeleren virker med de nye sygehusadviser i en produktionsklar opsætning.