Små, faste teams-erfagrupper

Skal vi rykke sammen og lære af hinanden..?

Små, faste teams er på dagsordenen politisk, i dagspressen og i flere kommuner.
Mange af Cura-kommunerne har allerede taget skridtet og implementeret de mindre teams, mens andre af jer kun lige er begyndt at undersøge mulighederne. Uanset hvor I befinder jer i denne proces, ønsker vi at skabe et erfaringsnetværk, hvor I kan dele viden og støtte hinanden i rejsen mod at etablere faste teams.
Vi tror på, at vi alle kan lære af hinanden og finde inspiration til, hvordan de faste teams bedst kan implementeres og fungere i hverdagen, uanset vores individuelle udgangspunkter. Vi foreslår derfor, at vi mødes til en erfa-dag, hvor vi stiller lokaler til rådighed, så vi og I kan mødes, netværke, og udveksle erfaringer. Derfor inviterer vi til erfa-dag den 20. marts 2024 fra cirka 9 til 15 hos Systematic i Aarhus.

Vi håber, at denne dag kan blive startskuddet til et eller flere netværk, hvor I kan støtte og inspirere hinanden i det fremtidige arbejde med faste teams. Vi ser frem til en inspirerende dag med jer, hvor vi sammen kan udforske mulighederne og drøfte den fremtidige udvikling af faste teams.

Vi vil starte dagen med en demo af Mit Team for dem, der er interesserede i at se løsningen. Derefter starter netværksmødet. I løbet af dagen vil der være masser af tid afsat til netværk og diskussioner.

Vi ønsker en dag, hvor vi kan tage fat i de emner, der optager jer mest. Derfor beder vi om jeres input, når I tilmelder jer, så vi kan gruppere jer på forskellige måder i løbet af dagen. Vi har derfor ikke fastsat et program endnu, da det vil tage form efter jeres indmeldinger.

Sidste tilmeldingsfrist er den 6. marts.  

Du tilmelder dig via denne formular – og du er velkommen til at sende videre til andre af dine kolleger.