Tankespind og idéudvikling

I torsdags havde alle medarbejderne i Systematic Healthcare ’Innovation Day’, som er en af årets mest entreprenante begivenheder.

Her får alle tid til at lægge arbejdet til side for en dag og i stedet bruge dagen på at se, om vi kan skabe nye innovative måder at arbejde med vores produkter, gøre det lettere at være kunde eller gøre vores eget arbejde på en smartere måde.

Der blev fundet på projekter på tværs af hele Healthcare-organisationen, og der blev nørdet med Cura på nye måder. Der blev arbejdet med projekterne fra 10 til 16, hvorefter alle idéerne blev fremlagt for kollegerne enten via slides, video eller som demo. Til sidst var der pizzaer og hygge i kantinen.

Alle Systematics brugere og kunder vil drage fordel af de ideer, der kommer ud af denne dag. Sidste år blev Cura Søg udviklet – så forhåbentlig kommer I til at opleve nogle af de spændende projekter, der blev arbejdet med i går.

Uden at afsløre for meget, blev der blandt andet kigget på om nye måder at lave dagsplaner og tjeklister, beslutningsstøtte med Cura BI, en mørk version af Columna Cura og forbedringer af kundeportalerne.