Byd på ændringsønskerne på Curaudrulning

Vi har lagt en online crowdfunding-løsning ud på Curaudrulning, som gør det let for din kommune at byde ind med samfinansiering på ændringsønskerne. Der er lige nu i alt otte ændringsønsker, der er blevet lagt op til samfinansiering, og alle kommuner er velkomne til at byde ind med et beløb til samfinansiering.
Curaudrulning ligger punktet Samfinansiering i menuen, så du altid kan finde det.

Sådan fungerer det
For at din kommune kan bidrage, skal du logge ind på Curaudrulning og lægge din kommunes beløb ind for det ønskede ændringsønske. Når bidraget er modtaget af Systematic, får du en kvitteringsmail, og din kommunes bidrag indgår som en del af finansieringen, der løbende opdateres på hjemmesiden.

Crowdfunding-løsningen er blevet testet af Skanderborg og Aalborg for at sikre en gnidningsløs brugeroplevelse og effektiv funktion.

Fremtidig proces
Ændringsønskeworkshoppen i november 2023 resulterede i en del prioriterede ændringsønsker, som var til afstemning i kommunerne. De otte, der i øjeblikket er valgt til samfinansiering, er dem, der fik flest stemmer.

Hvis I har et ændringsønske, som I ønsker at få ud til samfinansiering på denne måde, opfordres I til at kontakte jeres Service Manager. Vi forventer, at I ved nye ændringsønsker selv byder ind med det første beløb i størrelsesordenen minimum 10 % af overslaget.

Vi regner med at evaluere på processen omkring ændringsønskerne senere på året og eventuelt også en ny ændringsønskeworkshop .

Har du problemer, gode idéer eller forbedringsforslag til den nye side, er du velkommen til at sende dem gennem din Service Manager.