Nyt om brug af Cura fra Android-devices

Google er nu stoppet med at udsende sikkerhedsopdateringer til Android 11, og fra næste release (release 43) vil man ikke længere kunne anvende Curas app fra et device, der kører på en ældre Android-version end Android 12.

Undtagelsen til dette er de håndscannere til depot-appen, som bliver sikkerhedsmæssigt understøttet direkte fra producenten. Hvis kommunen har en enterprise-aftale med Delfi om brug af Point Mobile enhederne PM75, PM86 eller PM90, vil disse dermed stadig kunne benyttes på Android 11.
Bemærk, at PM90 skal opdateres til nyeste Android 11, hvilket kræver, at I rækker ud til Delfi, da denne opdatering kommer fra producenten og ikke via Googles normale opdateringer. Vi kan se i loggen, at der er en række kommuner, som skal have opdateret sine PM90-enheder.

Vi har opdateret dokumentet med krav til enhederne på Curaudrulning:
• Vi har tilføjet Samsung XCover 6 Pro og XCover 7 samt PM86 som modeller, vi selv tester depot-appen på
• Vi har fjernet PM85, som ikke kan opgraderes til et sikkert operativsystem, hvorfor denne ikke kan anvendes længere
• Vi har opdateret tabellerne med den forventede understøttelse for de kommende releases. (Da Google giver meget kort varsel på informationer om, hvornår en given version patches eller udfases, er disse tabeller som altid med forbehold for ændringer.)