Husk at tilmelde dig ændringsønskeworkshoppen

Vi vil gerne minde om, at vi nærmer os tilmeldingsfristen til ændringsønskeworkshoppen hos Systematic. Deadline for tilmelding er den 30. oktober.  

Vi har allerede tilmeldinger fra Favrskov, Frederiksberg, Frederikshavn, Frederikssund, Haderslev, Hedensted, Ikast-Brande, København, Skanderborg, Solrød og Aalborg – men vi vil gerne have flere med.   

Uanset om I ønsker at deltage eller ikke, vil vi meget gerne have jer til at kigge jeres ændringsønsker igennem og bede om at få slettet alle dem, der ikke længere er aktuelle/relevante for jer.  

Til ændringsønskeworkshoppen den 20. november hos Systematic på Søren Frichs Vej 39, 8000 Aarhus C fra klokken 9.30 til 15 gennemgår vi de resterende ændringsønsker for at finde ud af hvilke, der skal ud til prioritering og afstemning blandt alle kommuner, der kan være interesserede i samfinansiering. 
Deltagelse i processen kræver fysisk tilstedeværelse. 

Når I melder en person/personer til, bedes I skrive, hvilket område/hvilke områder af Columna Cura, som vedkommende kan afdække ændringsønsker for. Udfyld formularen på denne side for at tilmelde deltagere senest den 30. oktober

Til workshoppen vil relevante Systematic-medarbejdere også deltage og facilitere debatten. 

For at vi kan blive helt skarpe på workshoppen, skal I gøre følgende: 

  1. Gennemgå alle jeres ændringsønsker i Cherwell og luk de, som ikke længere er relevante inden mandag den 30. oktober 
  1. Prioriter herefter ændringsønskerne internt i kommunen og medbring denne til workshoppen 
  1. Tilmeld jer via formularen på denne side 

I uge 44 modtager I en oversigt med de tilbageværende ændringsønsker. Sæt gerne tid af i kalenderen allerede nu til at gennemgå dem.  
Hvis I som kommune ikke ønsker, at jeres ændringsønsker skal være en del af denne proces, bedes I meddele jeres Service Manager det hurtigst muligt – og senest den 30. oktober. 

Læs eventuelt den oprindelige invitation, hvis du har misset den.