Status på samfinansiering

Der er tikket penge ind til finansieringen af flere af de otte ændringsønsker, som I er kommet med, og der er arbejdet med på workshop og teamsmøder. Faktisk er hele 6 af de 8 ønsker blevet kickstartet med beløb fra Aalborg, Ikast-Brande, Faxe og Hjørring.
Du finder hele listen på Curaudrulning under punktet Samfinansiering.

Nye ændringsønsker
Vi er blevet spurgt, om vi vil tage nye ændringsønsker ind, og svaret er, at det vil vi gerne vente med. Vi ønsker at se, at de nuværende ønsker når målet og sættes i udvikling. Vi vil gerne være loyale mod den proces og det arbejde, som vi alle har investeret tid og kræfter i på det seneste. Der står mange kommuner bag de ønsker, der er valgt ud.
Men har I et ændringsønske, som I ønsker at finansiere fuldt ud eller selv finder økonomien til blandt kommunerne, skal I naturligvis bare tage fat i jeres Service Manager.

Deadline
Vi har ikke sat en deadline for, hvor længe I kan byde på ændringsønskerne. Det vil vi få afklaret hurtigst muligt ved at tale med jer om, hvornår I forventer at kunne få godkendt et eventuelt budget til samfinansieringen. Når vi har fået disse svar, vil vi vende tilbage med en tidsplan for, hvornår denne samfinansieringsperiode lukker.

Har du yderligere spørgsmål til processen, er du naturligvis velkommen til at stille dem til din Service Manager.

Missede du nyheden om, hvordan du kan byde, kan du læse den på Curaudrulning.